Online geld verdienen zonder investeren

In dit blog vertel ik je welke methoden het beste geschikt zijn om online geld te verdienen zonder te investeren.

Ik weet zeker dat u ten minste één vriend, familielid of collega kent die online knap geld verdient zonder veel geld te investeren. Je hebt misschien gedacht, dit moet mij ook lukken. Maar je bent vastgelopen in en het is mislukt. Heb je je ooit afgevraagd waarom?

Het is omdat je ofwel niet wist waar je naar moest kijken en waar je moest beginnen, of omdat je een heel snel tonnen geld wou verdienen. Laat me je vertellen, er is geen kortere weg om geld te verdienen. Je moet hard werken.

Online geld verdienen zonder investeren heeft minder risico

Laat me jou een verhaal vertellen waaruit blijkt dat online geld verdienen zonder investeren minder risico kent. Een van mijn vrienden ging ooit terug naar een event. Daar zag hij een man met een groot bord zitten en zei: “Snel geld verdienen: eenvoudig en gemakkelijk formulier en enquête invullen”.

Het aanbod leek hem aantrekkelijk. Hij liep naar de balie en schreef zich in voor de baan. De afspraak was dat hij een initieel bedrag / investering van 40 euro moest betalen om de registratie te voltooien. Zodra dat is gebeurd, ontvangt hij enkele enquêteformulieren en wordt hij ervoor betaald.

Na een paar dagen ontving hij nog een aantal online enquêtes die hij graag invulde en opstuurde. Dit ging een maand zo door tot op een dag het communicatiekanaal (e-mail) niet bereikbaar was. Al zijn e-mails kwamen terug en de man die mijn vriend inhuurde, was nergens te bekennen.

Dit is slechts een van de verhalen die online gebeurt. Er zijn miljoenen oplichters. De reden dat ik je dit verhaal vertel, is niet om je bang te maken, maar om je de realiteit te laten zien. Gelukkig zijn er ook genoeg betrouwbare manieren om online geld te verdienen die geen grote investering in geld vereisen.

online geld verdienen zonder investeren

4 manieren om veel geld te verdienen zonder investeren

In dit blog ga ik enkele van de eenvoudige en legitieme manieren delen om online geld te verdienen die iedereen kan doen, zonder grote bedragen te hoeven investeren. Of het nu gaat om een ​​40-jarige huisvrouw, een 15-jarig schoolkind of een gepensioneerde, u kunt uw opties kiezen en online gaan werken en geld verdienen zonder investeren. Het enige waar je voor moet betalen is een internetverbinding, en nou ja, een computer! Met deze methoden kunt u een behoorlijk inkomen verdienen, afhankelijk van de hoeveelheid tijd en moeite die u erin steekt.

Hoe u online geld kunt verdienen zonder te investeren (thuis zitten)

Eerlijk gezegd zijn er honderden manieren om online geld te verdienen zonder te investeren. Als u online kijkt, vindt u legitieme bronnen maar er zitten altijd oplichters tussen. Ik raad je ten zeerste aan om weg te blijven van programma’s die je vragen om de eerste investering te doen om hun verdien formule te gaan gebruiken.

1. Online geld verdienen zonder investeren met een blog

Eerste methode om online geld te verdienen zonder veel geld te hoeven investeren is het starten van een blog. Als je gepassioneerd bent door schrijven en je gedachten, emoties of lessen met mensen wilt delen, is bloggen een geweldige optie voor jou. U hoeft geen technische kennis of een computernerd te zijn om uw reis online te beginnen.

Hier is een belangrijk verhaal, de oprichter van een van de bekendste blogs van Nederland, kreeg een ongeluk en kon 6 maanden lang niet uit bed komen. Het is die tijd dat hij van bloggen zijn fulltime carrière maakte en nu verdient hij elke maand meer dan 20.000 euro met dit blog. .

Aan de slag gaan met bloggen is eenvoudig en alles wat je nodig hebt, is een domein en hosting om aan de slag te gaan met de door jezelf gehoste WordPress.

U kunt binnen 2-3 maanden beginnen met online geld verdienen, tegen een investering van 9 euro (hosting 3 euro per maand). Het hangt allemaal af van hoeveel tijd, hard werken en toewijding u bereid bent te geven.

Er is een cursus waarin je voor 47 euro alle basics leert, maar je kan er ook voor kiezen om dit jezelf aan te leren. Dit is afhankelijk van het budget wat je hebt. Lees je dan verder in, op het internet. Kijk video’s en sluit je aan bij forums.

2. Online geld verdienen zonder investeren – YouTube

Hoe vaak heb je advertenties op YouTube-video’s gezien? Je kan inkomen verdienen door video’s op YouTube te uploaden. Het hoeft geen technische video te zijn; het kan van alles zijn, van grappig tot serieus. De video moet echter origineel zijn. U kunt eenvoudig video’s op YouTube uploaden en hiermee online geld verdienen zonder te investeren met Adsense.

U hoeft niet veel uit te geven of een professionele camera of dergelijke gadgets te kopen. Een goede smartphone-videorecorder kan magie doen. Wees gewoon klaar om een ​​aantal gekke momenten vast te leggen.

Huisvrouwen kunnen overwegen om een ​​kookshow of iets dergelijks te beginnen. Als je goed bent in yoga, pilates of welke andere vorm van lichaamsbeweging dan ook, kun je je doe-het-zelfvideo’s maken en deze op YouTube uploaden en er advertenties op inschakelen.

Dit is een van de leukste manieren om online geld te verdienen zonder te investeren. Je bent namelijk bezig met je grote passie en verdient er nog geld mee ook.

3. Online geld verdienen zonder investeren – Affiliate Marketing 

Derde manier om online geld te verdienen zonder te investeren is middels affiliate marketing. Dit is voor iedereen de beste manier om online geld te gaan verdienen. Dit vereist geen investering en u kunt uw blog of zelfs uw sociale mediaplatform zoals Twitter en Facebook gebruiken om reclame te maken en geld te verdienen. Ik ken bloggers die duizenden thuis verdienen met affiliate marketing. Qua investering moet je denken aan hosting voor 3 euro per maand. Goede start hiermee is de training van de affiliate marketing revolutie.

zonder investeren online geld verdienen

4. Online geld verdienen zonder investeren – Crypto

Online geld verdienen zonder veel geld te investeren met Bitcoin en cryptocurrencies.

Er is geen twijfel dat cryptocurrencies er zijn om te blijven. Net als de dot com-boom, bevinden Bitcoin en cryptocurrencies zich in een zeer basale fase, maar als je wat tijd besteedt aan hard werken, zul je uiteindelijk veel geld verdienen.

Het beste is dat je de meeste informatie online kunt vinden en ik raad je aan om de eerste dagen zoveel mogelijk over Bitcoin en cryptocurrencies te leren voordat je erin gaat investeren. Omdat de markt nieuw is en er veel mensen binnenkomen, kun je de komende maanden of jaren veel groei verwachten.

Binance: een uitwisseling waar u Bitcoin en Ethereum kunt storten om te beginnen met het kopen van andere cryptomunten met een lage cap en hoge waarschijnlijkheid.
Bitvavo: Bitvavo is de grootste en goedkoopste exchange van Nederland. Hier kan je makkelijk en op veilige wijze diverse soorten digitale valuta aankopen, verkopen, storten of opnemen.

Je kan online geld verdienen met crypto zonder veel geld te kunnen investeren. Je kan bijvoorbeeld is starten met 25 of 50 euro. Je kan ook hier veel informatie vinden op het web. Podcast luisteren, video’s kijken. Als je wat geld hebt voor een cursus raden we de crypto masterclass aan.

Online geld verdienen zonder grote investeringen

Dit zijn onze favoriete methoden om online geld te verdienen zonder grote investeringen. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, kan je altijd een e-mail sturen naar info@123onlinegeldverdienen.nl.