Online geld verdienen betrouwbaar

Wil je betrouwbaar online geld verdienen? Welke methoden vind ik het betrouwbaarst uit eigen ervaring. Dat en meer gaan we bespreken in dit blog. 

Is online geld verdienen betrouwbaar?

Online geld verdienen is betrouwbaar als je de juiste dingen doet en altijd met gezond verstand blijft nadenken. Het internet biedt veel kansen om een centje bij te verdienen. Iedereen is goed in iets en heeft unieke kwaliteiten en talenten. Zodoende is er voor iedereen een geschikte manier om extra bij te verdienen op het web. Ik ga je meer vertellen over deze betrouwbare manieren om online geld te verdienen. 

Maar blijf altijd zelf nadenken want als iets echt te mooi klinkt om waar te zijn dan is het dat ook vaak. 

betrouwbaar online geld verdienen

Methoden om betrouwbaar online geld te verdienen

De methoden die ik in dit blog beschrijf zijn methoden die ik zelf ook gebruik om online geld te verdienen, daarom kan ik uit eigen ervaring zeggen dat ze allen betrouwbaar zijn. Elke maand leveren deze methoden mij wat extra geld op. 

Betrouwbaar online geld verdienen – Eigen website (mijn nummer 1) 

Een van de betrouwbaarste manieren om online geld te verdienen is middels een eigen website of websites. Dit is voor mij persoonlijk dan ook mijn favoriete manier. Zo kan je namelijk een passief inkomen opbouwen wat wil zeggen dat jouw sites geld verdienen terwijl jij andere dingen aan het doen bent. 

Als jij kennis hebt over een bepaald onderwerp, van voetbal tot fietsen tot reizen, is dit de ideale gelegenheid om hierover te schrijven. Ga dan een eigen blog beginnen. Een WordPress site met hosting kost je 48 euro per jaar. Als je hier tijd in gaat stoppen krijg je op den duur veel bezoekers. Ook als jij slaapt krijg je bezoekers en kan je geld verdienen met je website door affiliate marketing toe te passen op je blogs. Zo kan je andermans producten of services promoten en in ruil daarvoor een commissie krijgen. Hieronder een voorbeeld van wat affiliate marketing inhoudt en waarom dit zo een betrouwbare manier is van online geld verdienen. 

Stel jij hebt een website over tuininrichting en hebt blogs over bepaalde producten voor in de tuin. Vanuit die blogs kan je extern doorlinken naar bol.com, Amazon of talloze andere affiliate platformen (Paypro, Daisycon etc). Als de bezoekers via jouw link uiteindelijk een aankoop doen, krijg jij een commissie van tussen de 6% en 50% (afhankelijk van de aanbieder). Zo kan je affiliate links toevoegen waar dit relevant is en waar je jouw bezoekers kunt helpen middels een product.

Let er wel op dat het wat tijd kost om een grote stroom bezoekers te genereren. Je bent ongeveer een jaar bezig voor je jouw eerste grote successen gaat behalen.

Google Adsense

Naast affiliate marketing kan je ook gebruik maken van Google Adsense. Is deze methode om online geld te verdienen betrouwbaar? Ja dat is het zeker. Je bent niet afhankelijk van anderen namelijk. Je kan zelf je content maken, website bouwen en onderhouden. 

Betrouwbaar online geld verdienen – Online marketing hulp 

Volgende manier om betrouwbaar online geld te verdienen is bedrijven helpen met online marketing. Ben jij goed in:

  • SEA. Advertenties maken op Google.
  • Blogs schrijven / teksten redigeren / vertalen
  • SEO. Websites hoog in Google laten ranken. 
  • Adverteren op sociale media (Facebook, Instagram)

Met die kwaliteiten kan je andere mensen en bedrijven perfect helpen. Je helpt bedrijven om nieuwe sales te genereren en nieuwe klanten te krijgen. Er zijn veel cursussen voorhanden om dit te leren. 

Omdat je samenwerkt met bedrijven is dit een betrouwbare manier van online geld verdienen. 

online geld verdienen betrouwbaar

Online geld verdienen betrouwbaar – sociale media

Andere betrouwbare manier om online geld te verdienen is via een eigen sociale media profiel op Instagram of Facebook. Ook hier is het belangrijk om een groep volgers te krijgen, hoe groter hoe winstgevender. 

Van een Instagram kanaal over Formule 1 tot een Facebook pagina over de labrador, alles is mogelijk. Uiteindelijk kan je op deze kanalen ook weer producten promoten van anderen voor een commissie. Ook zijn gesponsorde samenwerkingen mogelijk met andere bedrijven. Die betalen jou dan in ruil voor een gesponsorde post op jouw kanaal. Dit kan al gauw oplopen van 500 tot 1500 euro (afhankelijk van hoeveelheid volgers). 

Andere methoden om betrouwbaar online geld te verdienen

Naast de behandelde methoden om betrouwbaar online geld te verdienen zijn er nog drie methoden waar duizenden mensen veel geld mee verdienen:

Volg de links voor meer informatie over deze methoden. Voor deze methoden is een iets grotere startersinvestering nodig. Denk hierbij aan ongeveer 1000 euro. 

Misleidingen online geld verdienen

Betrouwbaar online geld verdienen op het internet is mogelijk, maar laat je niet misleiden door claims zoals

‘Op korte termijn veel geld verdienen’. Je kan op een betrouwbare manier veel geld verdienen. Maar niet binnen een paar dagen. Denk eerder aan maanden. 

‘Met 4 uur per week duizenden euro’s verdienen’ Een business opbouwen is keihard werken. Ga eerder uit van 40 tot 60 uur per week in plaats van 4. Als jouw bedrijf eenmaal staat kan je in uren minderen. 

‘Zonder risico investeren’ Elke investering kent een risico!

En zo zijn er nog wel veel dingen die je voorbij ziet komen in verkooppraatjes. Succes is een combinatie van veel tijd ergens in steken, een goede strategie en voldoende kennis. Een succesvolle online business opbouwen duurt gemiddeld twee tot vijf jaar. Houd hier rekening mee. 

Starten met betrouwbaar online geld verdienen 

Wil je gaan starten met een van de betrouwbare methoden die ik heb genoemd om online geld te verdienen? Dat is super. Lees je goed in, in de verschillende methoden zodat je een weloverwogen keuze kunt maken wat het beste bij jouw past. Ben jij goed in schrijven? Ben jij goed in analyseren? Ben je goed met cijfers? Schrijf is op waar jij goed in bent, kijk wat er nodig is om succes te halen per methode en verdiep je eerst voor je zomaar start. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Meer weten?

Voor meer vragen over (betrouwbaar) online geld verdienen kan je altijd mailen naar info@123onlinegeldverdienen.nl