Makkelijk online geld verdienen

Op zoek naar manieren om makkelijk online geld te verdienen? Het is makkelijk om wat online geld te verdienen. Het is wat anders om veel geld online te verdienen. Hier heb je een strategie voor nodig en een verdienmodel wat bij je past. In dit blog gaan we wat van die verdienmodellen bespreken.

Verdienmodellen – makkelijk online geld te verdienen

Er zijn verschillende verdienmodellen om gemakkelijk online geld te verdienen:

In dit blog gaan we dieper in op methode 1, affiliate marketing. Dit is de methode waar je de kleinste investering voor nodig hebt. Voor de overige methoden heb je een groot beginkapitaal nodig om makkelijk veel online geld te verdienen. Als je meer info wil over deze methoden om makkelijk online geld te verdienen, deze hebben we uitgebreid beschreven op de homepage 

makkelijk online geld verdienen

Makkelijk online geld verdienen – Affiliate marketing 

Affiliate marketing is een van de populairste methoden om makkelijk online geld te verdienen. Dit is in een notendop het volgende: Je start een website over een onderwerp wat jouw ligt. Schrijft artikelen over dit onderwerp en linkt naar andere websites zoals Bol.com, Amazon etc. Het doel is dat je bezoekers trekt op jouw artikelen die je doorstuurt naar deze websites. Als het doorgestuurde verkeer een aankoop doet nadat het op jouw link heeft geklikt, krijg jij een commissie. 

Dit is een makkelijke manier om online geld te verdienen. Stel jij weet veel over de hobby vissen. Je vist al 10 jaar en weet alles over aas, vishengels en toebehoren. Dan kan je als volgt aan de slag

1: Je bouwt een website via WordPress. Je kan een gratis thema gebruiken. Je moet wel eerst een domeinnaam en hosting afnemen. Dit is tussen de 4 en 6 euro per maand. Je kan een gratis thema gebruiken. Zo heb je binnen een paar uurtjes je eigen site gemaakt. 

2: Je schrijft artikelen over vissen. De beste hengels. Het beste aas. Etc. Begin met 20 artikelen te schrijven en plaats deze op de site. Zet hem daarna live en schrijf elke week een of twee artikelen. Maak vooraf een lijst met allemaal ideeën voor leuke, interessante content. Let wel op dat de content een koopintentie heeft. Dat het verkeer wat je ermee gaat trekken uiteindelijk zal kunnen converteren (een aankoop wil doen). 

3: Link naar affiliates zoals vissites, bol.com of Amazon. Meld je site voor het affiliate programma van deze websites. 

4: Nu is het een kwestie van geduld voor je hoger gaat ranken in Google. Na enkele maanden zal je online geld gaan verdienen op een makkelijke manier. Je inkomen komt namelijk passief binnen. Dat wil zeggen dat jouw website voor jouw werkt terwijl jij aan het werk bent of aan het vissen. 

5: Zo werk je door aan je site. Verbeter je teksten, voeg afbeeldingen toe, maak video’s, schrijf nieuwe teksten, werk aan linkbuilding, etc. 

5: Al deze stappen en meer worden uitgebreid beschreven in de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is de populairste cursus op het gebied van Affiliate marketing. Voor een paar tientjes krijg je alle benodigde informatie op het gebied van affiliate marketing en heb je een basis om. gemakkelijk online geld te verdienen 

Makkelijk aan de slag met online geld verdienen 

Dit is een makkelijke manier om aan de slag te gaan met online geld verdienen omdat je iets kan vinden goed bij jou past. Jij hebt kennis van een bepaald topic en die kennis zet je online. Hiermee heb jij een onderscheidend vermogen. Daarnaast is deze methode qua kosten het laagst. Je bent alleen geld kwijt voor je hosting en domeinnaam. Dit is een paar euro per maand. Daarnaast moet je wel genoeg tijd investeren in deze methode. Je kan hier een ongelimiteerd aantal uren aan werken. Maar met een half uur per dag kom je al een heel eind. Heb jij een half uur per dag? Reken dit maar is om naar een aantal uur per jaar. Dit komt neer op ongeveer 183 uur per jaar. Hier kan je een hele toffe site mee bouwen. 

Meer weten? 

Voor meer informatie over deze methode kan je altijd mailen naar info@123onlinegeldverdienen.nl. Ook verwijzen we je graag naar de Homepage waar we nog meer manieren bespreken om makkelijk online geld te verdienen. Zo kan je meer lezen over makkelijk online geld verdienen met beleggen, crypto, vastgoed en zijn er nog diverse methoden die we uitleggen.