Online geld verdienen student

In dit blog ga ik enkele manieren bespreken om online geld te verdienen als student. Deze manieren werken allemaal en er zijn al tientallen studenten die hun studie hebben opgezegd en voor zichzelf zijn begonnen. Er valt namelijk veel geld te verdienen met deze methoden. Nou zal dit niet voor iedereen lukken, maar voor iedereen is het mogelijk om een extra bonus te verdienen. Dit kan van je studententijd een extra leuke tijd maken. 

Online geld verdienen als student met affiliate marketing

Een van de beste manieren om extra geld te verdienen als student is affiliate marketing. Wat doe je hierbij? Jij promoot services of producten van anderen via een unieke link. Als een van de bezoekers van jouw website of social media profiel iets aankoopt via jouw link, krijg jij een percentage van de opbrengst. Het voordeel is dat je zelf geen eigen klanten hebt en je alleen maar hoeft te richten op het verkrijgen van meer organische bezoekers. 

De percentages kunnen wel 50% van de aankoopprijs zijn. Daarnaast zijn er bijna geen kosten aan deze vorm van marketing. Voor Webhosting ben je 30 euro per jaar kwijt. Meer informatie over hoe je online geld kunt verdienen als student met affiliate marketing kan je vinden in de video cursus van Jacko Meijaard. Hij leert je stap voor stap hoe je een website kan opzetten en deze succesvol kan maken. Zelf verdien ik op deze manier duizenden euro’s per maand. 

online geld verdienen student

Geld verdienen als student met online enquêtes

Volgende manier om online geld te verdienen als student is door middel van online enquêtes. Er zijn tal van bedrijven en organisaties die gebruik maken van onderzoeksbureaus. Deze bedrijven willen gegevens hebben van bepaalde doelgroepen. Als jij daaronder valt kan je een euro per enquête krijgen. Vanaf 10 euro kan je je veelal laten uitbetalen. Er zijn veel sites en aanbieders waardoor je altijd wel meerdere lijsten kunt invullen. Als je tussendoor even tijd hebt kan je dit doen. Een makkelijke manier om online als student wat geld bij te verdienen. Bekijk de volgende sites voor meer informatie over deze online enquêtes

 • Factsnapp
 • PanelWizard
 • Toluna
 • Opinieland

Online geld verdienen als student met een eigen e-book

Andere populaire manier om online wat geld bij te verdienen als student is middels een eigen e-book. Ben je goed in het schrijven van teksten en heb je ergens veel kennis van of passie in? Dan kan je jouw kennis bundelen in een eigen e-book. Hier wat inspiratie:

 • Receptenboek 
 • Leren plannen
 • Hoe je hond op te voeden
 • Hoe een gezond leven te krijgen
 • Hoe beter te slapen
 • Etc, er zijn duizenden opties 

Dit ebook kan je vervolgens aanmelden op affiliate platformen zoals Daisycon of Paypro. Hier kunnen andere marketeers jouw producten gaan promoten voor je. Je hebt wel een eigen site nodig waarop je het ebook kan zetten en kan verkopen. Hier ben je per maand ongeveer een 10tje aan kwijt, dus de opstartkosten zijn laag. 

Online geld verdienen student met beleggen

Volgende methode om online geld te verdienen als student is beleggen. Online beleggen is steeds makkelijker geworden met de komst van het internet, handige apps en gebruiksvriendelijke interfaces. Tegenwoordig kan je makkelijk aandelen kopen van bedrijven en deze als ze meer waard zijn geworden verkopen. Het verschil tussen het aankoopbedrag en het verkoopbedrag is de winst voor jou. 

Dit klinkt heel makkelijk, maar online beleggen is dat niet. ik ben ook geen expert hierin dus kan geen advies geven hierover. Wel weet ik dat er mensen veel geld verdienen aan beleggen. Zorg altijd voor je geld uitgeeft, je weet waar je het aan uitgeeft en weet wat de risico’s zijn. Als je online geld wil verdienen als student met beleggen raden we de volgende cursus aan. Trading Masterclass. Hier leer je alles over de basics van beleggen en hoe je zelf op zoek kunt gaan naar geschikte beleggingen. Beter wat geld investeren in een goede cursus dan te snel je geld inzetten op een verkeerd aandeel en een groot deel verliezen. 

online geld verdienen als student

Online geld verdienen als student met cryptocurrency

Volgende optie om als student wat extra geld online te verdienen is middels cryptocurrency. Je hebt er vast en zeker van gehoord, Bitcoin, Ethereum etc. In 2017 heeft dit wereldwijde aandacht gekregen en ook nu is het erg populair. Je kan dagelijks handelen in diverse crypto. Elke minuut verdienen mensen geld aan het kopen en verkopen van crypto. Dit lijkt in enige zin op beleggen. Grootste verschil is dat beleggen in bedrijven is en crypto in digitale munten. Het heeft allebei zijn voor- en nadelen. Een van de voordelen van crypto is dat de markt zich veel sneller beweegt. Zo kan je binnen een paar maanden je geïnvesteerde bedrag al X3 terug krijgen (of natuurlijk verliezen). Je kan leren op de juiste momenten in te stappen en op het juiste moment uit te stappen. Hiervoor raden we de Crypto Masterclass aan. Als je wat spaargeld hebt is dit een mooie manier om online extra geld te verdienen als student. Zo kan je je aanmelden en starten met traden bij Bitvavo of Binance.

Geld verdienen als student met online teksten maken 

Ben jij goed met taal en schrijven? Dan is online teksten schrijven een mooie manier om online geld te verdienen in je studententijd. Je kan een profiel aanmaken op bijvoorbeeld:

 • Textbroker
 • Fiver
 • Boostcontent.com

Je accepteert vervolgens schrijfopdrachten voor blogs, website content of SEO teksten. Hier kan je veel geld voor krijgen. Voor een tekst van 1000 woorden kan je rond de 40-50 euro vragen. Als je een beetje snelle vingers hebt, kan je dit in een uurtje verdienen dus. Veel meer als in de supermarkt, horeca of ander bedrijf waar je momenteel werkzaam bent. 

Ander voordeel is dat je kan kiezen welke opdracht bij je past. Als je geen zin hebt om te werken accepteer je geen opdrachten meer. Het is altijd erg tof als je jouw eigen geschreven content terug ziet komen op tal van sites. 

Online geld verdienen op Bol.com

Een andere manier om online geld te verdienen als student is door producten te gaan verkopen op Bol.com. Ga op zoek naar leveranciers uit goedkopere landen (Alibaba), zoek geschikte producten en plaats deze op Bol. Het verschil tussen de verkoop op Bol en inkoop van het product, is jouw marge. Ook middels deze methode zijn veel studenten uiteindelijk gestopt met studeren en fulltime gaan verkopen. Wil je meer info over deze methode? 

snel online geld verdienen als student

Snel online geld verdienen als student 

Als je snel online wat extra geld wil verdienen als student, zijn er tal van mogelijkheden. Naast de opties in dit blog zijn er natuurlijk nog veel meer. De bovengenoemde zijn in ieder geval allemaal werkbaar en leerbaar voor iedereen. Pak er iets uit wat bij je past. Vind je getallen en bedrijven interessant, ga dan crypto of aandelen handelen. Vind je teksten schrijven leuk, ga dan als copywriter aan de slag of met affiliate marketing. Wil je eigen producten verkopen, dan kan je op bol.com gaan verkopen of gaan dropshippen. Mocht je handig zijn met sociale media en marketing en dit voor klanten willen oppakken, kan je social media / marketing consultant worden. Daarover leer je alles in de volgende gratis training.

Genoeg mogelijkheden dus om snel wat bij te verdienen of juist te investeren op de lange termijn. Online geld verdienen als student kan je doen waar je bent ter wereld. Je hebt alleen een laptop nodig en tijd. Veel succes! 

5 Populairste online verdienmodellen