Online geld verdienen met NFT

Hoe jij dit jaar online geld kunt verdienen met NFT’s. De top 9 methoden bespreken we. 

De exponentiële groei van de NFT-markt in de afgelopen 18 maanden heeft beleggers talloze opwindende manieren geboden om rendement te genereren. Digitale activa zijn een aantrekkelijke manier geworden om beleggingsportefeuilles te diversifiëren – en deze trend zal de komende jaren steeds populairder worden. Deze gids zal in detail bespreken hoe jij online geld kunt verdienen met NFT’s. 

Een nadere blik op hoe jij winst kunt maken met NFT’s

Wanneer jij onderzoekt hoe je NFT’s kunt kopen, moet jij voldoende aandacht besteden aan de aanpak die jij gaat volgen om rendement te genereren. Dankzij de groei van de NFT-markt zijn er talloze manieren om via NFT’s winst te maken – of dat nu actief of passief is.

Online geld verdienen NFT 1. Investeer vroeg in veelbelovende projecten 

Een van de beste manieren om online geld te verdienen met een NFT is door te investeren in veelbelovende nieuwe collecties, vroeg voordat ze in waarde stijgen. Veel van de beste NFT’s om te kopen werden aanvankelijk tegen een lage prijs geslagen, waarbij hun waarde in de weken en maanden na de lancering exponentieel toenam.

Een goed voorbeeld hiervan is CryptoPunks, dat in 2017 kan worden gekocht voor tussen $ 1 en $ 34. Toen de NFT-rage het overnam in 2021, werden deze ‘Punks’ ongelooflijk waardevol vanwege hun first-mover-status binnen de ruimte. Dit culmineerde in het feit dat deze NFT’s werden gekocht door beroemdheden en andere spraakmakende namen – waarbij één Punk zelfs voor $ 24 miljoen verkocht!

Leren hoe geschikte NFT projecten te vinden? Dan raden wij de NFT cursus aan van Moosty.nl.

online geld verdienen met nft

Online geld verdienen NFT  2. Spelen om te verdienen (P2E)

Een andere benadering als jij je afvraagt ​​hoe je online geld kan verdienen met NFT, is door deel te nemen aan play-to-earn (P2E) NFT-spellen. Veel van de beste NFT-games gebruiken nu P2E-functies, waarmee spelers beloningen kunnen genereren door middel van ervaren gameplay. Deze beloningen worden meestal uitgedrukt in de native token van het platform. Dit betekent dat ze kunnen worden besteed aan in-game-items of worden ingewisseld voor FIAT.

Het gebruik van NFT-spellen om geld te verdienen is een populaire benadering geworden, met tal van opwindende platforms die opkomen die een manier bieden om consistente inkomsten te genereren. Axie Infinity is een van de meest prominente omdat gebruikers andere gebruikers kunnen ‘vechten’ en beloningen kunnen verdienen. Omdat de meeste belangrijke in-game-items zijn gestructureerd als NFT’s, kan de digitale valuta die als beloning wordt verdiend, bovendien worden ‘herinvesteerd’ in betere items, wat leidt tot betere prestaties.

Online geld verdienen NFT 3. NFT HODLing

Een van de beste strategieën om te gebruiken bij het onderzoeken hoe jij online geld kunt verdienen met een NFT, is beleggen en ‘HODL’. Voor degenen die de term nog niet hebben gehoord, HODL staat voor ‘Hold On for Dear Life’ en werd populair gemaakt door detailhandelaren tijdens de GameStop shortsqueeze van 2021. Sindsdien wordt de term gebruikt om een ​​beleggingsstrategie te beschrijven waarbij je simpelweg niet verkoopt – wat er ook gebeurt.

Beleggers die cryptocurrency kopen, weten dat er zowel voor- als nadelen zijn aan het toepassen van deze aanpak. Als HODLing echter strategisch wordt uitgevoerd, kan het een geweldige manier zijn om geld te verdienen met NFT’s. Terugkomend op ons voorbeeld van CryptoPunks, hebben investeerders in 2017 ervoor gekozen om te verkopen omdat de waarde van hun Punk niet omhoog ging. De beleggers die voor HODL kozen, zullen echter de vruchten hebben geplukt toen de prijzen in 2021 omhoogschoten.

online geld verdienen met nft

Online geld verdienen NFT 4. NFT’s Flippen

‘Flippen’ is een andere effectieve manier om online geld te verdienen met NFT’s. Zoals gedefinieerd door Fortune.com, verwijst flipping naar het proces van laag kopen en hoog verkopen, waardoor een positief rendement wordt behaald. Het cruciale onderscheid tussen flipping en andere beleggingsstrategieën is dat flipping meestal een benadering op zeer korte termijn is, in tegenstelling tot de hierboven beschreven HODL-strategie.

Het vinden van de beste NFT om geld te verdienen en het vervolgens om te draaien voor winst is een uitdaging, vooral omdat er tegenwoordig zoveel concurrentie op de markt is. Het is echter niet onmogelijk – hoewel er tal van factoren zijn waarmee u rekening moet houden bij het onderzoeken hoe u NFT’s kunt omdraaien voor winst. Leer hier stap voor stap het vinden van geschikte NFT’s die op korte termijn meer waard kunnen gaan worden. 

Online geld verdienen NFT 5. Eigen NFT’s maken

Een gebruikelijke benadering voor degenen die zich afvragen hoe ze geld kunnen verdienen met NFT’s, is door je eigen NFT te maken. Minting verwijst naar het proces waarbij een digitaal activum (zoals digitale kunst of muziek) wordt genomen en op de blockchain wordt geplaatst. Zodra het actief op de blockchain is geslagen, kan het worden verhandeld op de beste NFT-marktplaatsen, zodat jij geld kunt verdienen met jouw NFT creatie.

Online geld verdienen NFT 6. NFT-handel

In dezelfde geest als NFT HODLing en flipping NFT’s is er online geld verdienen met NFT-handel. Dit proces is meer gericht op het maken van incrementele vermogenswinsten op de lange termijn in plaats van zo snel mogelijk in en uit de markt te komen. Beleggers die geïnteresseerd zijn in NFT-handel, zullen vaak een NFT kopen en verkopen voor een kleine winst en dit proces vervolgens keer op keer herhalen.

Uiteindelijk vereist dit proces veel meer geduld en marktkennis dan HODLing, omdat het afhankelijk is van het kopen van ondergewaardeerde NFT’s en deze vervolgens op het juiste moment verkopen. Dit kan echter op langere termijn leiden tot exponentiële vermogenswinsten, en daarom is deze aanpak zo populair bij ervaren beleggers.

geld verdienen online met nft

Online geld verdienen NFT 7. NFT’s staking

Degenen die geïnteresseerd zijn in crypto-staking zullen blij zijn te weten dat dit proces ook gerelateerd kan zijn aan NFT’s. NFT-staking kan in verschillende vormen voorkomen. Hoewel het primaire mechanisme dat wordt gebruikt, is om hun digitale activa op een DeFi-platform te ‘vergrendelen’ en in ruil daarvoor beloningen te ontvangen. Dit gebeurt meestal op Proof-of-Stake (PoS) blockchains en beloont de eigenaar met de native token van het netwerk. Dit is ook een manier om online geld te verdienen met NFT’s. 

Online geld verdienen NFT 8. Royalty’s genereren

Royalty’s gaan hand in hand met de verkoop van NFT’s en vormen een van de meest opwindende manieren om online geld te verdienen met NFT. Tijdens het mintproces kan de maker zijn eigen royaltypercentage instellen, wat betekent dat eventuele verkopen op de secundaire markt de oorspronkelijke maker een betaling zullen opleveren. De meeste NFT-royaltyniveaus zijn vastgesteld op 5% of 10%, hoewel sommige hoger zijn dan dit.

Veel van de duurste NFT’s zullen een royaltypercentage bevatten, dat de maker een passief inkomen verschaft wanneer ze worden doorverkocht. Bepaalde NFT-marktplaatsen zullen royalty’s beperken, meestal rond de 10%, om ervoor te zorgen dat deze activa nog steeds aantrekkelijk zijn voor toekomstige investeerders.

Online geld verdienen NFT 9. Verdien rente 

Een indirecte manier om geld te verdienen met NFT’s is om rente te verdienen over de beloningen die u verdient in een P2E-spel. Net als FIAT-valuta kunnen deze symbolische beloningen op crypto-spaarrekeningen worden geplaatst om een ​​jaarlijks rendement te genereren. Vaak zijn deze opbrengsten veel hoger dan bij traditionele banken, omdat er zo veel vraag is naar cryptocurrencies.

Waar te investeren in NFT’s

Nu JIJ een uitgebreid begrip hebt van hoe jij geld kan verdienen met NFT’s, gaan we onze aandacht richten op het beleggingsproces zelf. Als jij wilt investeren in nieuwe NFT-projecten voor flipping of gewoon een NFT en HODL wilt kopen, is het kiezen van een veilige en betrouwbare marktplaats van vitaal belang om jouw aankoop te vergemakkelijken.

Met dat in gedachten, zijn hieronder onze topkeuzes voor waar te investeren in NFT’s dit jaar. Naast het aanmelden op een Exchange heb je alleen een cryptocurrency-portemonnee en een account nodig bij een exchange zoals Bitvavo. Dit is geheel gratis aan te maken.

NFT LaunchPad – Al met al de beste NFT-marktplaats

Onze nummer één keuze als het gaat om NFT-marktplaatsen. NFT LaunchPad is ideaal voor diegenen die zich afvragen hoe ze als beginner geld kunnen verdienen met NFT’s, aangezien het platform zowel investerings- als mintdiensten biedt. Op dit moment biedt NFT LaunchPad integratie met de Binance Smart Chain (BSC) en Polygon-netwerken, hoewel er binnenkort meer partnerschappen zijn gepland.

Op het gebied van NFT-investeringen biedt NFT LaunchPad een breed scala aan categorieën om uit te kiezen, waaronder digitale kunst, animaties, games, muziek, video’s en meer. Alle NFT’s zijn uitgedrukt in wBNB, die gemakkelijk kan worden gekocht bij de beste altcoin-beurzen. Bovendien biedt NFT LaunchPad volledige ondersteuning voor MetaMask-portefeuilles, met ondersteuning voor Trust Wallet in de nabije toekomst.

Minten is ook eenvoudig met NFT LaunchPad en gebruikers kunnen kiezen uit verschillende formaten, waaronder MP4. Het is gemakkelijk om enkele of meerdere collecties aan te maken, met opties voor verkopen tegen een vaste prijs of veilingen. Met NFT LaunchPad kunnen gebruikers zelfs hun eigen royalty’s instellen, wat een pad biedt naar een passieve inkomstenstroom om online geld te verdienen met NFT. 

123 Online geld verdienen nft

Crypto.com

Een andere top NFT marktplaats om te overwegen om online geld te gaan verdienen met NFT is Crypto.com. De meeste mensen zullen Crypto.com kennen als een van ’s werelds toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen, hoewel het platform in 2021 zijn eigen NFT-marktplaats lanceerde. De marktplaats biedt NFT’s uitgedrukt in CRO en ETH, wat een breed scala aan potentiële investeringsmogelijkheden garandeert.

Bij het kopen van een NFT op de Crypto.com-marktplaats zijn er geen transactiekosten, waardoor het een van de goedkoopste plaatsen is om in deze activa te investeren. Bovendien stelt Crypto.com gebruikers ook in staat om NFT’s te kopen met een creditcard of betaalpas, waardoor het niet langer nodig is om cryptogeld op voorhand vast te houden.

Crypto.com NFT-marktplaats

Gebruikers kunnen kiezen uit talloze NFT-categorieën, zoals kunst, gaming, muziek, sport en beroemdheden. Crypto.com heeft ook een speciale ‘Drops’-pagina, zodat u langverwachte collecties in de gaten kunt houden. Ten slotte is Crypto.com ook bezig met het integreren van de NFT-marktplaats in de mobiele app Crypto.com, wat een gemakkelijke manier biedt om onderweg in NFT’s te investeren.

Hoe jij geld kunt verdienen met NFT’s – Conclusie

Samenvattend heeft deze gids alles besproken wat jij moet weten over hoe je geld kunt verdienen met NFT’s. 9 van de meest winstgevende benaderingen die jij op de markt kunt volgen hebben we belicht. Nu de NFT-rage nog geen tekenen van afsterven vertoont, is er een enorm rendementspotentieel voor beleggers.