Beste manier online geld verdienen

Wat is de beste manier om online geld te verdienen? Er zijn meerdere manieren om online geld te verdienen. De ‘beste’ is een relatief begrip. Dat betekent dat bepaalde manieren om via het internet geld te verdienen beter bij iemand zijn persoonlijkheid, kennis en kwaliteiten passen dan andere. 

Beste manier om online geld te verdienen – Waar ben jij goed in?

Om erachter te komen wat voor jou de beste manier  is om online geld te verdienen, raden we aan eerst te kijken naar waar jij goed in bent. Ben jij bijvoorbeeld goed in:

 • Schrijven 
 • Talen
 • Praten / spreken
 • Analyseren
 • Online onderzoek
 • Foto’s maken 

Als je in een van deze punten goed bent, zijn er diverse ‘beste’ manieren om online geld te verdienen. 

beste manier online geld verdienen

Beste manier online geld verdienen –  Schrijven / talen 

Als je goed bent met woorden in een specifieke taal en goed kan schrijven, kan jij voor jezelf inkomen gaan genereren op het internet. Dan raden we als beste manier om online geld te verdienen affiliate marketing aan. In de basis is dit het opzetten van een eigen website waarop je zoveel mogelijk relevant verkeer probeert te genereren. Dit verkeer stuur je door naar een affiliate partner zoals Bol, Amazon en zo zijn er nog tientallen. Als de bezoeker die jij hebt doorgestuurd tot aankoop overgaat, krijg jij een commissie. 

Zelf is dit ook mijn core business en voor mij is dit dan ook de beste manier om online geld te verdienen. Ik heb alles geleerd via de Affiliate Marketing Revolutie Cursus van Jacko Meijaard.

Beste manier online geld verdienen – Praten

Als je goed kan praten / spreken, dan is een Youtube kanaal een van de beste manieren om online geld te verdienen. Start een kanaal over een onderwerp waar je veel van af weet en ga hier video’s voor opnemen. Hoe meer kijkers  je krijgt, hoe meer geld je kan verdienen via advertenties.

Andere beste manier om online geld te verdienen als je goed kan spreken, is videocursussen geven. Maak een videocursus over iets waar je mensen mee kunt helpen. Bouw een website en investeer in marketing.

Beste manier online geld verdienen – Analyseren / cijfers

Als jij goed bent met cijfers en goed kunt analyseren, is de beste manier om online geld te verdienen middels beleggen of crypto. Het is belangrijk om analyses te kunnen maken van:

 • Markten
 • Bedrijven
 • Cryptocurrencies
 • De economie
 • De financiële wereld
 • Nieuws wat voorbij komt

Maak ook een keuze of je wil investeren in cryptomunten of bedrijven. Als crypto jouw ligt kan je aan de slag met de volgende cursus. Als je wil gaan investeren in bedrijven raden we deze training aan.

de beste manier om online geld te verdienen

Beste manier online geld verdienen – Foto’s maken

Als jij goed foto’s kunt maken, kan je ervoor kiezen om een influencer te worden op een bepaald gebied. Dit hoeven natuurlijk niet per se foto’s van jezelf te zijn. Je kan influencer worden in van alles. Van schoonmaken tot aan katten tot aan klussen etc. Kijk wat er goed bij je past en ga daar content voor maken. Plaats dit op diverse socials als Instagram, Facebook, Pinterest en een eigen website. Zo bouw je meer volgers op die je na enkele maanden kan gaan omzetten tot conversie. Is dit de beste manier om online geld te verdienen voor jou? 

Sneeuwbaleffect 

Als jij de beste manier om online geld te verdienen het uitgekozen, is het tijd om aan de slag te gaan. Zie jouw beste manier bij de start als een kleine sneeuwbal. Deze zal steeds groter worden naarmate je er meer tijd in stopt, meer kennis hebt, meer ervaring hebt. Deze zal groeien naarmate de maanden vorderen. Passief inkomen zal toenemen. Probeer er zo veel mogelijk tijd voor vrij te maken. Gooi je TV abbo eruit. Dit leidt alleen maar af. Ga er vol voor. Van de 100 die starten met een beste manier om online geld te verdienen, zijn er maar enkelen die er van kunnen leven. Dit heeft alles te maken met de instelling en mindset die ze hebben. Ga video’s kijken over mindset. Hier ga je uiteindelijk mee winnen. Iedereen heeft motivatie en energie de eerste maand. Maar hoe zit het de 50ste maand? En de 100ste maand? Daar kan je uiteindelijk het verschil in maken. 

Mentor 

Andere tip voor als je eenmaal een beste manier hebt gevonden om online geld te verdienen, is het vinden van een geschikte mentor. Iemand die in jouw verdienmodel een stuk verder is. Van die persoon kan je het meeste leren. Hier zal een prijskaartje aan hangen maar dit zal je terug gaan verdienen. Zelf aankloten en veel fouten maken, kan maanden tot jaren kosten. Je kan het beter in een keer goed doen met hulp van een mentor. 

Blijf investeren in kennis

Laatste tip die we willen geven nadat je gestart bent met jouw beste manier om online geld te verdienen, is het investeren in kennis. Kennis is macht. Als jij voorop loopt op het gebied van kennis, heb je een voordeel ten opzichte van je concurrenten. Daarnaast, hoe meer je weet over jouw vakgebied, hoe beter je bijvoorbeeld jouw klanten kan helpen en aan marketing kan doen. Dus:

– Investeer in cursussen
– Volg trainingen
– Bezoek seminars
– Bekijk video’s
– Praat met vergelijkbare ondernemers
– Artikelen lezen

En zo zijn er nog tal van manieren om je kennis te vergroten.

Voor meer vragen over beste manieren om online geld te verdienen, kan je altijd mailen naar info@123onlinegeldverdienen.nl.

5 Populairste online verdienmodellen